Voorwaarden

PRIJZEN

De prijzen op onze site en in onze offertes zijn inclusief alle belastingen. De prijzen zijn in Euro (€) en uitsluitend van toepassing op personen die in Frankrijk woonachtig of op vakantie zijn.

De afgesproken prijs is inclusief de inkoop, alle culinaire bereidingen, de bediening aan tafel en natuurlijk het opruimen van uw keuken.

BETALINGSVOORWAARDEN

De betalingsvoorwaarden zijn als volgt: alle op de offerte bevestigde tarieven zijn geldig gedurende twee maanden (datum van de offerte). Na deze periode kunnen deze worden aangepast, afhankelijk van de economische omstandigheden.

Het exacte aantal deelnemers dient minimaal twee dagen voor het diner aan ons te worden bevestigd. Dit aantal wordt gebruikt als basis voor de facturatie. Bij bevestiging van de reservering, wordt overmaking van een aanbetaling à 50% van het verwachte totaalbedrag op de factuur gevraagd. Deze aanbetaling dient uiterlijk 48 uur voor de datum van het diner te zijn gedaan. Het uitblijven van de aanbetaling binnen deze termijn resulteert in een automatische annulering van de bestelling.

Betaling van het restant saldo van de factuur vindt plaats in contant geld op de dag van het diner. (Geen cheque)

HET OPNEMEN VAN BESTELLINGEN

Voor een perfecte service is het noodzakelijk om minimaal 72 uur van tevoren te reserveren. Om u altijd beter van dienst te kunnen zijn, raden wij u echter aan om zo snel mogelijk te reserveren. Welke optie u ook kiest, het menu is voor al uw gasten gelijk. Dieetwensen zijn uiteraard bespreekbaar.

Het minimumbedrag van een bestelling is € 300 inclusief btw. Een bestelling lager dan dit bedrag wordt niet in behandeling genomen.

Om de kwaliteit en versheid van de gekozen producten/gerechten te kunnen garanderen, blijft de chef-kok afhankelijk van het marktaanbod en kan het menu mogelijk i.o. worden aangepast.

ANNULERING

In geval van annulering van het diner, wordt een vergoeding berekend. Uiterlijk vier weken na de datum van annulering wordt het bedrag van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tussen vier weken en een week wordt 50% van de aanbetaling gerestitueerd.

Bij annulering van een week of minder vóór de datum van het diner is het bedrag van de aanbetaling verschuldigd. Bij minder dan 24 uur wordt de volledige offerte geclaimd.

REISKOSTEN

Kilometerkosten worden berekend inclusief btw (20% btw).

Meer dan 40 kilometer: het aantal kms heen en terug wordt berekend op basis van 0,57 € inclusief btw.

Het aantal af te leggen kilometers wordt berekend op de website van Via Google Maps.

CLAIMS

Een klacht of geschil met betrekking tot de facturatie kan niet meer in aanmerking worden genomen na 8 dagen na factuurdatum. La Toque d’Or is aansprakelijk voor de door haar gefactureerde diensten.

GESCHILLEN

Bij gebrek aan een minnelijke schikking, vallen alle geschillen uitsluitend onder de bevoegdheid van de rechtbanken van Frankrijk. Elke bestelling bij La Toque d’Or veronderstelt de volledige aanvaarding van deze algemene verkoopvoorwaarden.