Privédiner

Heerlijk genieten, samen met al uw dierbaren.

Met een chef-kok aan huis maakt u het mogelijk én uzelf gemakkelijk.

Een chef-kok aan huis of in je vakantieverblijf?

Wanneer u thuis of op uw vakantieadres gasten uitnodigt, is een professionele cuisinier aan huis wel zo prettig. Want u wilt graag een fantastische lunch of een onvergetelijk diner. Maar een heerlijke maaltijd samenstellen is toch op z’n minst een uitdaging – zo niet een kunst…

Een goede allround chef-kok als Didier Besnard biedt op zo’n moment de juiste oplossing. Een man met de nodige ervaring en gedegen opleiding, die zich gespecialiseerd heeft in diners aan huis. Zijn naam is synoniem voor professioneel en vakbekwaam koken, met passie, en een voorkeur voor eerlijke, liefst biologische producten, direct bij de bron gehaald. Zo staat hij garant voor de beste kwaliteit.

Als chef-kok is Didier gespecialiseerd in de Franse keuken, dat zie en proef je onmiddellijk terug in de heerlijke gerechten die bij bereidt.

Zelf omschrijft hij zijn cuisine als “ongecompliceerd, origineel, geserveerd in een informele sfeer”. Hij bespreekt al uw wensen en stelt een op maat gesneden menu voor, eventueel begeleid door bijpassende wijnen.

Live koken bij u thuis waarbij u en uw gasten kunnen zien hoe de bereiding plaats vindt, zorgt voor een geweldige culinaire ervaring.

U hoeft zelf niets te doen, u heeft geen voorbereidingsstress, geen rommel en uiteraard wordt achteraf de afwas gedaan. U heeft alle tijd voor uw gasten!

Een chef-kok aan huis is altijd een succes!

Zelf of met een groep, samen met Didier koken, is ook mogelijk. Voor meer informatie, neem contact op